Termeni de utilizare a serviciilor online

In continuare sunt prezentate conditiile in care va punem la dispozitie serviciile. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a dvs. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand adresa http://www.rapidocolor.ro/termeni-si-conditii/
Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul sitului.
Conditii de folosire

1. DESCRIEREA SERVICIULUI
RAPIDOCOLOR administreaza acest site, care asigura utilizatorilor informatii focalizate pe tiparire si activitati conexe. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul sitului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

2. OBLIGATII LA INREGISTRARE
Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al siteului.

3. POLITICA RAPIDOCOLOR DE PROTEJARE A INFORMATIILOR
Conform politicii de protejare a informatiilor a RAPIDOCOLOR, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4. CONTINUT
Intelegeti ca toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare „CONTINUT”), reprezinta in principal o modalitate publicitara de expunere a serviciilor RAPIDOCOLOR. Intelegeti ca prin folosirea siteului, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

5. MODIFICARI ALE SERVICIULUI
RAPIDOCOLOR isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, informatiile/serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca RAPIDOCOLOR nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul siteului.

5. PUBLICITATE SI PROMOTII
RAPIDOCOLOR poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul siteului. Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii.

6. LEGATURI
Siteul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece RAPIDOCOLOR nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca RAPIDOCOLOR nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca RAPIDOCOLOR nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

7. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor siteului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. RAPIDOCOLOR se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. RAPIDOCOLOR nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (ii)serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea siteului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere, (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul siteului, va satisface toate cerintele, si (v) orice eroare de program va fi corectata.

8. INSTIINTARI
Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita.

9. DREPTURI DE PROPRIETATE
RAPIDOCOLOR respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru. Pentru orice intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la office@rapidocolor.ro.