Am reusit sa am cartea de vizita pe care mi-am dorit-o, si realizata chiar de mine. Sunt super incantata ca am reusit sa imi fac propria mea grafica!
person-02
Andreea
manager
Pentru nunta mea am dat comanda de invitatii pe site-ul vostru. Impreuna cu prietena mea am stat in fata calculatorului ne-am jucat si invitatiile au ajuns direct la destinatie. Mai simplu de atat nu se poate!
Cristian
loyal client
La evenimentele de la clubul pe care il detin am organizat petreceri si flyerele le-am printat la voi. De o calitate foarte buna, cu un design prestabilit, mereu locatia mea a fost plina de oameni si voie buna.
person-04
Darius
happy client
Eu vand bijuterii. O carte de vizita cu bun gust era necesara. Fara sa am cunostinte in domeniu, mi-am facut cartile de vizita care au fost apreciate de toata lumea.
person-01
George
Bijutier
Am comandat cateva brosuri pentru prezentarile de la firma. Am avut succes. Le-a placut ideea celor prezenti si ne-am asociat. Multumesc!
Emil
Happy Client
Pentru petrecerile noastre, creativitatea era un must-have. Asa ca am cautat un mod usor si creativ de a ne personaliza ecusoanele pentru cei mici. Aici am gasit solutia. Parintii, dar mai ales piticii au fost absolut incantati.
Gradinita Flory
Happy Client

LEAVE YOUR TESTIMONIAL

Let’s improve and evolve The7 together!

Сonstructive feedback and positive ratings are things that helping us to improve and evolve this theme. If you like theme, please take couple of minutes to rate it. Also don’t forget to write a short review on what’s good and what’s missing. Most new features and improvements are coming from your comments!

Submit review clear